Home Groningen Groningen Stad Aangehouden voor openlijke geweldpleging

Aangehouden voor openlijke geweldpleging

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur twee 20-jarige inwoners van Groningen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Het slachtoffer, een 17-jarige inwoner van Haren, fietste in de richting van Haren toen hij in botsing kwam met de verdachten uit tegengestelde richting kwamen fietsen.

Vervolgens sloegen en schopten de mannen het slachtoffer. Deze waarschuwde direct via 1-1-2 de politie. De beide verdachten konden even later op de Verlengde Hereweg worden aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau waar zij werden ingesloten. Tegen de mannen werd proces-verbaal opgemaakt. Het slachtoffer deed aangifte.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…