Home Groningen Groningen Stad Man aangehouden voor bedreiging politieagent

Man aangehouden voor bedreiging politieagent

De politie heeft vrijdagavond een 54-jarige inwoner van Groningen aangehouden voor bedreiging. De politie was ingeschakeld na een melding van een ruzie in een woning aan de Noorderspoorsingel. Toen agenten ter plaatse waren en hulp wilden verlenen gedroeg de 54-jarige jarige man zich erg vervelend ten opzichte van de agenten. Nadat de man een politieagent meerdere malen had bedreigd is de man aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in afwachting van het onderzoek.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…