Home Groningen Groningen Stad Beschonken man rijdt tuin in

Beschonken man rijdt tuin in

Een 40-jarige man uit Groningen is vrijdagavond aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Kort daarvoor kreeg de politie de melding dat er een auto een tuin in was gereden bij een woning aan de Engelberterweg in zijn woonplaats. Ter plaatse bleek dat de bestuurder niet meer aanwezig was. Deze kon kort daarna getraceerd worden. De 40-jarige man had alcohol gedronken. Hij blies 555 ug/l bij de ademanalyse. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Er wordt proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…