Home Drenthe Assen Politie zoekt getuigen bewuste aanrijding A28

Politie zoekt getuigen bewuste aanrijding A28

De politie is op zoek naar getuigen van een bewuste aanrijding op de A28 bij Assen-Noord. Een 29-jarige man uit Groningen is daar zaterdagmiddag rond 14:30 uur met opzet meermalen tegen de achterzijde van de auto van zijn ex-vriendin aangereden.

Hij was haar vanuit Groningen gevolgd en ook onderweg is er sprake geweest van zeer gevaarlijke situaties. Zo zou er ook heel langzaam gereden zijn. Er moeten medeweggebruikers zijn die dit is opgevallen. Het gaat om een grijze Rover 200 en een grijze Peugeot 206.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Assen – [UPDATE] Tweede verdachte aangehouden in onderzoek naar schietincident Noordersingel in Assen

De politie heeft op woensdagochtend 12 oktober een 16-jarige man aangehouden in het onderz…