Home Noord-Brabant Overval Moergestel in Bureau Brabant en Opsporing Verzocht

Overval Moergestel in Bureau Brabant en Opsporing Verzocht

Deze week besteden de opsporingsprogramma’s Bureau Brabant en Opsporing Verzocht aandacht aan de overval op een gezin in Moergestel, die plaatsvond op zaterdagavond 22 december 2012 rond 19.00 uur. Er worden onder meer bewakingsbeelden van de daders getoond.

Gewapende overval
Op zaterdag 22 december 2012 vindt er net na 19.00 uur een gewapende woningoverval plaats op een gezin in Moergestel. De gezinsleden worden met een vuurwapen bedreigd en er wordt zelfs een schot gelost. De moeder en zoon worden vastgebonden terwijl de vader geld en sieraden voor de drie overvallers moet pakken. Dan roept opeens het jongste zoontje dat boven in bed ligt om zijn moeder. De drie mannen gaan er vandoor. Met de buit verdeeld in twee tassen vlucht het drietal rennend weg.

Uitzendingen
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 25 februari om 18.15 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 26 februari 2013 om 17.15 uur.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 26 februari om 21.30 uur op Nederland 1 en herhaald via Nederland 2 op woensdag 27 februari om 09.15 uur.

Laad meer Noord-Brabant

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …