Home Groningen Delfzijl Politie zoekt getuigen mishandeling

Politie zoekt getuigen mishandeling

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in een café aan de Molenberg in Delfzijl. Zaterdagnacht is daar rond 4 uur een 24-jarige man mishandeld en daarbij gewond geraakt. Een 20-jarige man uit Delfzijl is aangehouden voor de mishandeling, maar ontkent iets met het incident te maken te hebben.

De politie komt graag in contact met mensen die hebben gezien dat de 24-jarige vuistslagen kreeg in zijn gezicht. Het slachtoffer heeft door de mishandeling een hersenschudding en diverse zwellingen opgelopen.

Laad meer Delfzijl

Geef een reactie

Bekijk ook

Delfzijl – Zestal onder meer verdacht van woningoverval

De politie heeft in een lopend onderzoek op dinsdag 5 november vijf verdachten (15, 17, 27…