Home Groningen Groningen Stad Veroorzaker aanrijding aangehouden

Veroorzaker aanrijding aangehouden

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 25-jarige automobilist uit Groningen aangehouden. De man wordt ervan verdacht te zijn doorgereden na een aanrijding. De man zou op de Petrus Campersingel bij een inhaalmanoeuvre de linker voorzijde van een medeweggebruiker hebben geraakt. Het slachtoffer noteerde het kenteken en alarmeerde de politie. De troffen de man met zijn auto aan bij het Sontplein. De auto had verse schade aan de rechter achterzijde. Het voertuig is voor nader onderzoek in beslag genomen. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…