Home Groningen Groningen Stad Burgers houden tasjesdievegge aan

Burgers houden tasjesdievegge aan

Een aantal burgers heeft vrijdagavond in de Oude Ebbingestraat in Groningen een 45-jarige vrouw uit de gemeente Ooststellingwerf aangehouden en overgedragen aan de politie. De vrouw had in een horecagelegenheid in die straat een handtas weggenomen en ging vervolgens naar buiten. Daar staat een 35-jarige man uit Groningen klaar met een fiets. De vrouw springt achterop waarop het duo ervandoor gaat.

Twee cafébezoekers gaan de dievegge achterna en weten haar en haar compagnon aan te houden. Het duo wordt overgedragen aan de politie. De tas is teruggegeven aan de eigenaresse. Beide verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…