Home Gelderland Arnhem Arnhemmer opgepakt na wangedrag in café

Arnhemmer opgepakt na wangedrag in café

Een 20-jarige Arnhemmer is in de late avond van zondag 24 februari door de politie in zijn woonplaats opgepakt na wangedrag in een café in het centrum. Ook beledigde hij agenten en trapte hij een ruit uit een politiewagen.

Personeel van het café riep de hulp in van de politie omdat de man zich in de zaak had misdragen. Aan verzoeken om de zaak te verlaten gaf hij geen gevolg, waarop hij door het personeel naar buiten werd gewerkt. Bij de komst van de agenten wilde man het personeel te lijf gaan maar dat kon door de agenten worden verijdeld. De man werd uiteindelijk aangehouden maar stribbelde daarbij hevig tegen. Bij die schermutseling zag hij kans de ruit van een politiewagen eruit te trappen. Nadat de man overmeesterd was, is hij ingesloten.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…