Home Friesland Snelle motorrijders bekeurd

Snelle motorrijders bekeurd

De politie heeft zondagmiddag een 24-jarige man uit de gemeente Dantumadeel en een 25-jarige man uit Warffum staande gehouden. In het kader van het ‘A7 Veilig’ project werd die middag het verkeer op de A7 gecontroleerd. Agenten zagen een drietal motorrijders rijden. Zij reden vanaf het Julianaplein in de richting de N46. Op de N46 namen ze vervolgens de afrit. Hierbij haalden twee van hen in de bocht een snelheid van 92 km/u. De maximumsnelheid hier is 50 km/u. Daarna reden ze via de St. Petersburgweg en namen daarna weer de oprit voor de N46. Hier haalden de motorrijders een snelheid van 100 km/u waar 70 km/u is toegestaan. Beide mannen zijn staande gehouden en hebben een bekeuring ontvangen. Daarnaast worden ze bij het CBR aangemeld voor de EMG-cursus.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Gezocht – Steekincident – Gedempte Zuiderdiep – Groningen

Op zondag 2 april wordt in Groningen een minderjarige jongen in zijn been gestoken. De ver…