Home Zuid-Holland Den Haag Man rijdt al 22 jaar zonder geldig rijbewijs

Man rijdt al 22 jaar zonder geldig rijbewijs

Een 46-jarige automobilist uit Den Haag liep zondagochtend 14 april tegen de lamp bij een verkeerscontrole. De man bleek al 22 jaar zonder geldig rijbewijs te rijden. Politieagenten zagen de automobilist om 10.40 uur in een bestelbus op de Parallelweg rijden en besloten hem te controleren. Toen ze de bestuurder aanspraken, herkende een van de agenten hem van een eerdere controle waarbij de man een valse naam had opgegeven. Ook deze keer gaf hij een valse naam op en toen hij geen rijbewijs kon tonen, werd hij aangehouden. In zijn auto troffen de agenten een stok en een mes aan.

Tijdens het verhoor bekende de man dat hij een valse naam had opgegegeven omdat hij geen geldig Nederlands rijbewijs had. Hij reed al 22 jaar zonder rijbewijs rond en bij controles gaf hij steevast de naam van zijn broer op. De man kreeg een proces-verbaal.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…