Home Gelderland Wageningen Vrouw lastig gevallen

Vrouw lastig gevallen

Woensdagavond 3 april is een 65-jarige vrouw op de Rooseveltweg in Wageningen door een jongeman lastig gevallen. De vrouw fietste rond 21.00 uur over de Rooseveltweg toen zij werd lastig gevallen door een man. Hij schold haar uit en trok haar van de fiets. De vrouw wist zichzelf te verdedigen en riep om hulp, hierop is de man te voet richting het centrum gevlucht. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. De man had een licht getint uiterlijk, heeft kort donker haar en droeg een donkere jas.

Laad meer Wageningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Eerste vijf gemeenten krijgen toestemming voor bijstandsexperimenten

De gemeenten Groningen en Ten Boer, Wageningen, Tilburg en Deventer krijgen toestemming va…