Home Gelderland Wageningen Vrouw bijna aangereden

Vrouw bijna aangereden

Op vrijdag 6 april omstreeks 14.40 uur vond er een bijna-aanrijding plaats op de rotonde van de Rooseveltweg en de Uvenweg in Wageningen tussen een overstekende vrouw met kinderwagen en een blauwe auto, vermoedelijk een Hyundai. De vrouw liep achter haar kinderwagen en wilde op de rotonde gebruik maken van het zebrapad. Toen zij op het middenstuk stond om het tweede gedeelte over te steken kwam er vanuit het centrum een blauwe auto aan, vermoedelijk een Hyundai. De chauffeur wekte in eerste instantie de indruk dat hij de vrouw voorrang zou verlenen. Plotseling gaf de man gas en de vrouw kon de kinderwagen ternauwernood een duw geven, om te voorkomen dat deze zou worden aangereden. Ook de vrouw zelf moest aan de kant springen.

De auto ging er vandoor. De kinderwagen kwam terecht op het fietspad. Twee fietsers, een man en een vrouw moesten afstappen omdat de kinderwagen in de weg stond. De twee fietsten even later weer verder.

Laad meer Wageningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Eerste vijf gemeenten krijgen toestemming voor bijstandsexperimenten

De gemeenten Groningen en Ten Boer, Wageningen, Tilburg en Deventer krijgen toestemming va…