Home Gelderland Tiel Inbraak in schuur

Inbraak in schuur

Dinsdagavond kreeg de politie een melding van een inbraak in een schuur aan de Koenraad van Pruisenstraat in Tiel. De melder belde rond 19.15 uur de politie. Hij vertelde dat er werd ingebroken en dat de inbreker er zojuist vandoor was gegaan. Hij gaf een duidelijk signalement door van de inbreker en het voertuig waarin hij wegreed. Agenten zochten in de omgeving naar de inbreker. Even later troffen ze de auto aan waarin de verdachte weggereden zou zijn. Kort daarna kwam een 36-jarige man aanlopen. Hij vertelde dat hij voor het laatst in de auto had gereden. Hij voldeed ook aan het eerder opgegeven signalement. In de bus troffen ze een breekijzer aan en goederen die gestolen zouden zijn uit de schuur. De 36-jarige werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Laad meer Tiel

Geef een reactie

Bekijk ook

Inbraakgolf in Nederland lijkt in aantocht

Er lijkt een heuse inbraakgolf in aantocht in Nederland. In alle grote steden zijn de afge…