Home Nederland Man steekt echtgenoot dood in Reek

Man steekt echtgenoot dood in Reek

In een woning aan het Kerkpad in het Noord-Brabantse Reek heeft een 41-jarige man zondagavond zijn 42-jarige vrouw met messteken om het leven gebracht. De 12-jarige zoon raakte zwaargewond. De 10-jarige dochter des huizes bleef ongedeerd. De 41-jarige bewoner is aangehouden.

De melding van het steekincident kwam zondag rond 22.30 uur bij de hulpdiensten binnen door melding van een omwonende. De vrouw was zwaargewond bij hem aan de deur gekomen. Ambulancepersoneel heeft haar daar nog behandeld maar desondanks is ze ter plaatse aan haar verwondingen overleden. In de woning van het gezin troffen de hulpdiensten de zwaargewonde jongen aan. Hij is na behandeling door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft de bewoner in de woning aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Nederland

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …