Home Gelderland Nijmegen Gewapende overval op café

Gewapende overval op café

Donderdagavond, vlak voor middernacht, vond een gewapende overval plaats op een café aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen. Niemand raakte gewond. De twee daders gingen er met enkele telefoons vandoor. Op het moment van de overval waren de exploitant en twee medewerkers in het café aanwezig. Twee gemaskerde mannen kwamen binnen en bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen of een voorwerp dat daarop leek. De mannen eisten geld, maar toen hier niet direct gehoor aan gegeven werd gingen de overvallers er alleen met enkele mobiele telefoons die op een tafel lagen vandoor.

De gewaarschuwde politie heeft direct met speurhonden een onderzoek in de omgeving ingesteld maar de beide overvallers werden niet meer aangetroffen. Het overvallenteam heeft een onderzoek ingesteld.

De gezochte overvallers zijn twee getinte mannen van naar schatting 20 tot 30 jaar oud. Een van hen heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.70 m. lang. De andere man heeft een smal postuur en is ongeveer 1.80 m. lang. Beide mannen droegen donkere kleding en waren gemaskerd.

 

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…