Home Noord-Brabant Breda Jongedames slachtoffer van beroving in Breda

Jongedames slachtoffer van beroving in Breda

Twee jongedames van 20 en 21 jaar werden vrijdagnacht rond 03.10 uur beroofd. De vrouwen fietsten op de Oranjeboomstraat in Breda toen twee jongemannen achter hen aanrenden. Ze werden van de fiets getrokken en moesten onder bedreiging van een mes hun telefoons en portemonnees afgeven. De daders gingen er op de fiets van de dames vandoor. De vermoedelijk zelfde jongens hebben eerder vrijdagnacht twee pogingen van berovingen gepleegd. De politie kreeg een melding dat op de Rijpstraat een man met een mes bedreigd was door twee mannen. Het lukte de man om te ontkomen. Een volgende melding kwam van een man die op de fiets werd belaagd in de Oranjeboomstraat. Ook hij kon snel doorfietsen.

De politie startte direct een onderzoek in naar de daders. In de omgeving werd gezocht naar de verdachten. Agenten hebben aangiften opgenomen en hielden een buurtonderzoek.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda, Waalwijk – Verdachte met vuurwapen aangehouden

Naar aanleiding van een aanhouding wegens rijden zonder rijbewijs, het negeren van een sto…