Home Gelderland Nijmegen Aangehouden voor diefstal met geweld

Aangehouden voor diefstal met geweld

Woensdagmiddag is in de Tweede Oude Heselaan een 60-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor poging diefstal met geweld in een woning. De bewoner overliep de man in zijn kelder. Hij sloot de kelder deur af en wachtte de gealarmeerde politie af. De insluiper werd hierdoor agressief en bij komst van de politie bekogelde hij hen met zware spullen uit de kelder (o.a. een gasfles en een accu) . De man kon pas met pepperspray en een ingezette diensthond worden ingerekend. Hij is na behandeling aan een bijtwond in het ziekenhuis ingesloten. Tegen hem wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Vrouw aangehouden voor diefstal en oplichting bij meerdere zorginstellingen

De politie Nijmegen heeft op dinsdag 16 mei een 26-jarige vrouw aangehouden in haar woning…