Home Noord-Brabant Breda Inbraak in Prinsenbeek

Inbraak in Prinsenbeek

Bij een inbraak in Prinsenbeek is woensdagnacht rond 02.00 uur de voordeur gesneuveld van een tijdschrifttabakswinkel. Agenten die na de melding aankwamen zagen in de winkel diverse rekken omliggen. Een groot aantal sigaretten werd gestolen. Getuigen meldden dat zij twee voertuigen hebben zien wegrijden. Het zou volgens hen vermoedelijk om drie daders gaan. Waarschijnlijk waren het drie mannen met alle drie een normaal postuur, donker gekleed met alle drie een muts op. Een van de dieven zou de deur hebben vernield om zo binnen te komen. Dit drietal is niet meer in de omgeving aangetroffen. Er is een buurtonderzoek gestart en ook een technisch onderzoek.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…