Home Gelderland Nijmegen Man aangehouden voor fietsdiefstal

Man aangehouden voor fietsdiefstal

De politie heeft maandagavond dankzij de tip van een oplettende getuige, een 27-jarige Nijmegenaar aangehouden voor fietsdiefstal. Agenten hielden de man, na een melding over zijn opvallende gedrag, op de Van Schaeck Mathonsingel in Nijmegen staande voor een controle. Hierbij bleek zijn fiets als gestolen geregistreerd te staan. Hij is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De fiets is in beslag genomen en wordt aan de rechtmatige eigenaar teruggeven. Tegen de Nijmegenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…