Home Noord-Brabant Kempen Verwarde man zorgt voor tumult in Hilvarenbeek | politie.nl

Verwarde man zorgt voor tumult in Hilvarenbeek | politie.nl

De politie arresteerde maandag een 35-jarige inwoner van Hilvarenbeek. De man had de straat op stelten gezet en een buurbewoner mishandeld. Hij is, na het opmaken van een proces-verbaal, overgedragen aan de crisisdienst van de GGZ. Rond het middaguur werd de politie gewaarschuwd vanwege een mishandeling in de Doelenstraat. Er was een daar een 45-jarige buurtbewoner mishandeld. De dader was duidelijk verward. Hij liep met onbloot bovenlijf op blote voeten en reageerde apathisch toen hij werd aangesproken door de agenten. Op een gegeven moment trok hij een sprint en ging er vandoor. Zo’n driehonderd meter verderop sprong hij bovenop de motorkap van een passerende automobilist. De verdachte moest vervolgens met peperspray onder controle worden gebracht. Zijn motieven zijn onduidelijk gebleven. Tegen 35-jarige man uit Hilvarenbeek is proces-verbaal opgemaakt. Daarna is hij overgedragen aan medewerkers van de GGZ, waarna een dwangopname volgde in een psychiatrische instelling.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…