Home Gelderland Nijmegen Beschonken bestuurder rijdt zonder licht

Beschonken bestuurder rijdt zonder licht

In de nacht van zaterdag op zondag viel een 24-jarige Nijmegenaar in zijn auto op, doordat hij zonder licht door de Eerste Walstraat reed. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Politiemensen zagen de man rijden en lieten hem stoppen. Ze namen een blaastest bij de 24-jarige af, waarbij hij een ‘F’ blies. Dit wijst er op dat er alcohol in het spel is. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor een definitieve ademanalysetest. De uitslag van deze test bedroeg 945 ug/l. De 24-jarige moest zijn rijbewijs inleveren.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…