Home Zeeland Goes Twee jongens aangehouden na poging diefstal auto

Twee jongens aangehouden na poging diefstal auto

Foto (c) Raymond van Hoorn

Zondag zijn rond 04.30 uur twee jongens van 17 jaar oud aangehouden op verdenking van een poging tot diefstal van een auto in het Spinellihof in Goes. De twee jongens, afkomstig uit Goes, zijn rond 03.30 uur gesignaleerd toen zij uit een auto stapten en wegrenden. Een oplettende voorbijganger wist een signalement van de twee te geven. Een uur later zijn de twee in een woning in Goes aangehouden.  Met een diensthond is tevens een zoekslag gehouden in de omgeving van het Spinellihof waarbij enkele gereedschappen zijn aangetroffen en in beslag genomen.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Oost-Souburg – Gezocht – Cybercrime – Kanaalstraat – Oost-Souburg

Op 17 juni 2022 wordt een slachtoffer uit Vlissingen gebeld door een vrouw die zich uitgee…