Home Gelderland Nijmegen Man aangehouden na mishandeling

Man aangehouden na mishandeling

De politie heeft dinsdagavond 2 april een 42-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor mishandeling van een 37-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer liep enkele lichte verwondingen op. Het incident deed zich rond 19.30 uur voor aan de Van Schevichavenstraat in Nijmegen. De 42-jarige man zou de man geslagen en geschopt hebben. Agenten kwamen ter plaatse en stelden een onderzoek in. De 42-jarige man is later aangehouden en voor nader verhoor en onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt de aanleiding van het incident.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…