Home Gelderland Woninginbreker aangehouden na DNA-match

Woninginbreker aangehouden na DNA-match

Woensdag hield de politie een 45-jarige Nijmegenaar aan op verdenking van een woninginbraak in 2009 in Beuningen. De man kon na een DNA-match worden aangehouden. In de nacht van 30 op 31 oktober 2009 werd er ingebroken in een woning aan de Pinksterbloemstraat in Beuningen. Daarbij werd een ruit ingegooid en meerdere goederen weggenomen. Tijdens het sporenonderzoek werden er meerdere sporen aangetroffen. Naar aanleiding van een DNA-match kwam de politie de man op het spoor. Woensdag werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …