Home Zuid-Holland Rotterdam Politie houdt verdachten woninginbraken aan

Politie houdt verdachten woninginbraken aan

Politieagenten hielden donderdagnacht twee woninginbrekers aan. De politie kwam de verdachten op het spoor dankzij een oplettende buurtbewoner. Donderdagnacht omstreeks 01.40 uur kreeg de politie een melding van een woninginbraak aan de Rietdijk in Rotterdam. Twee mannen hielden zich volgens een buurtbewoner opvallend op in de tuin van een woning in die straat. Op aanwijzing van de getuige kon de politie twee verdachten, een 23-jarige en 26-jarige Rotterdammer, op heterdaad aanhouden. Tijdens fouillering is het inbreekwerktuig van de verdachten aangetroffen en inbeslaggenomen. Daarnaast had een van de verdachten zijn hond verstopt onder zijn jas. De hond is meegenomen naar het politiebureau.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…