Home Gelderland Onderzoek naar vermist dienstpistool

Onderzoek naar vermist dienstpistool

Woensdagmiddag is de politie een onderzoek gestart naar een vermist dienstpistool. Het wapen is tijdens de surveillance door een politieman verloren in het werkgebied Groesbeek. De politieman heeft vanmiddag tijdens zijn dienst de vermissing opgemerkt en direct gemeld. Het is onduidelijk hoe het dienstwapen verdwenen is; de politieman is niet betrokken geweest bij een incident waarbij het dienstpistool door een ander kan zijn weggenomen.

Politieagenten zoeken nog steeds volop naar het wapen, daarbij wordt een speurhond ingezet. De politie roept mensen die het wapen vinden, dringend op het pistool te laten liggen en de vondst direct te melden aan de politie via 112.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …