Home Gelderland Nijmegen Duo aangehouden na val ex

Duo aangehouden na val ex

De politie in Nijmegen heeft woensdagmiddag een man en vrouw uit Nijmegen aangehouden voor betrokkenheid bij de val van een 52-jarige plaatsgenoot. Deze man viel vanaf een loopbrug aan de Waalkade in Nijmegen; hij is voor onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis.

De 45-jarige vrouw en 42-jarige man worden verdacht van poging doodslag cq. zware mishandeling ten opzicht van de 52-jarige. Hij is een ex-vriend van de vrouw. Na de val meldde het duo zich bij de politie. Beiden zijn als verdachten ingesloten voor verder onderzoek en verhoor.

De plaats van het ongeval wordt onderzocht door de forensische opsporing; enkele getuigen van het incident zijn bij de plaats delict, direct door agenten gehoord. De recherche doet verder onderzoek.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …