Home Limburg Kerkrade Politie zoekt verdachte mishandeling

Politie zoekt verdachte mishandeling

De politie is op zoek naar een man die dinsdag een mishandeling heeft gepleegd in een woning aan de Toupsbergstraat in Kerkrade. Een 36-jarige bewoner van het pand werd daarbij met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen. Hierbij liep het slachtoffer enkele verwondingen op.

Wat de aanleiding tot de mishandeling is geweest, is nog niet bekend. De dader is voortvluchtig. Het gaat om een 20 tot 25 jaar oude man met een lengte van circa 1.75 meter. Hij heeft een stevig postuur, een rond gezicht en een stoppelbaard. De man droeg een lange zwarte jas. Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen (0900 8844). Wanneer iemand de man mocht zien, dan wordt hij/zij verzocht zelf geen aktie te ondernemen, maar de politie te waarschuwen.

Laad meer Kerkrade

Geef een reactie

Bekijk ook

Nieuwe burgemeester in Kerkrade

Mevrouw dr. P. Dassen-Housen (Petra) is benoemd tot burgemeester van Kerkrade. De benoemin…