Home Gelderland Nijmegen Dronken vrouw veroorzaakt parkeerschade

Dronken vrouw veroorzaakt parkeerschade

Woensdagavond kreeg de politie meldkamer een melding dat op de Van ’t Santstraat een vrouw met haar auto probeerde weg te rijden en daarbij een geparkeerde auto had geraakt. De vrouw bleek onder invloed van alcohol. Toen agenten ter plaatse kwamen stapte de vrouw uit en bleek daarbij nogal onvast op haar benen te staan. Een ademanalyse op het politiebureau gaf een uitslag van 840 ug/l. Dat is vier keer de maximale hoeveelheid.

Tegen de vrouw, een 52-jarige Nijmeegse, is proces-verbaal opgemaakt. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…