Home Utrecht Utrecht Stad Man aangehouden voor bedreiging

Man aangehouden voor bedreiging

De politie heeft woensdag in de wijk Veldhuizen een man aangehouden op verdenking van bedreiging. De politie kreeg rond 19.45 uur de melding dat een man een vuurwapen zou hebben laten zien bij een burenruzie. Agenten zagen de verdachte in zijn woning en hebben hem met getrokken vuurwapen, onder controle gebracht. Een wapen werd niet gevonden. Op het politiebureau bleek dat de man nog een openstaande boete had en bij zijn fouillering kwam een kleine hoeveelheid drugs aan het licht. De man is ingesloten voor onderzoek.

Laad meer Utrecht Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Onderzoek naar schietincident vandaag verder

Gisteren, maandag 18 maart, was het ernstige schietincident in een tram aan het 24 Oktober…