Home Gelderland Harderwijk Man aangehouden voor van heling bromfiets

Man aangehouden voor van heling bromfiets

De politie heeft maandagavond een 44-jarige man uit Harderwijk in zijn woning aangehouden voor heling van een bromfiets. De politie trof na een melding de gestolen bromfiets in de garagebox van de man aan. Daarnaast werd ook een fiets aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig is. De eigenaar van de bromfiets is door de politie in kennis gesteld, hij ontvangt zijn bromfiets spoedig terug. De Harderwijkernaar is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder onderzoek is ingesloten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De herkomst van de fiets wordt door de politie nog verder onderzocht.

Laad meer Harderwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Harderwijk – Man van fiets getrokken en beroofd

In de nacht van vrijdag op zaterdag, even voor 01.00 uur is een 30-jarige man uit Harderwi…