Home Gelderland Ede Doorrijden na parkeerschade: Wageninger aangehouden in Ede

Doorrijden na parkeerschade: Wageninger aangehouden in Ede

De politie heeft zaterdagmiddag in Wageningen een 18-jarige jongen uit die stad aangehouden omdat hij in Ede schade zou hebben veroorzaakt bij het parkeren. De jongen zou nadien zijn weggereden zonder zich bekend te maken. Getuigen zagen die middag omstreeks kwart over drie op het Kuiperplein in Ede dat de bestuurder van een auto bij het inparkeren tot drie keer toe tegen andere auto’s reed. Kort daarna reed de auto weg terwijl de bestuurder zich niet bekend had gemaakt. Nadat de politie gewaarschuwd was kon aan de hand van het kenteken de eigenaar worden opgespoord. Dat bleek een inwoner van Wageningen te zijn. Hij gaf toe dat hij samen met zijn zoon in Ede was geweest om boodschappen te doen. Zijn 18-jarige zoon bekende de auto te hebben verplaatst toen zijn vader weg was. Van aanrijdingen had hij naar eigen zeggen niets gemerkt. De jongen bleek ook geen rijbewijs te hebben. Hij is na verhoor weer vrijgelaten. In totaal drie auto’s waren (licht) beschadigd.

Laad meer Ede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Lunteren – Gezocht – Diefstal – Molenparkweg – Lunteren

Op dinsdagochtend 3 januari werden aan de Molenparkweg en Wilbrinkplein fietsdisplays gest…