Home Flevoland Almere Ernstig gewond bij aanrijding met bus

Ernstig gewond bij aanrijding met bus

Op de kruising Spoorbaanpad in Almere met de Busbaan Parkwijk is zondagmorgen een snorfietser ernstig gewond geraakt bij een aanrijding. Even voor 00.55 uur reed een 26-jarige man uit Almere op zijn snorfiets over het Spoorbaanpad, uit de richting van het centrum. Over de busbaan kwam op dat moment een bus aangereden uit de richting van Tussen de Vaarten (in de richting van Station Parkwijk). Vervolgens naderde de bus de oversteekplaats. Daar reed ook de snorfietser en een aanrijding kon niet worden voorkomen. De man botste tegen de voorkant van de bus. De ambulance kwam ter plaatse en de man was niet aanspreekbaar. De traumahelikopter is ingezet en het slachtoffer is later met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Laad meer Almere

Geef een antwoord

Bekijk ook

Almere – Politie zoekt getuigen van gewelddadige diefstal Almere

Vrijdagavond 31 maart raakten twee mannen het slachtoffer van een gewelddadige diefstal. D…