Home Gelderland Ede Moeder en zoontje vermist

Moeder en zoontje vermist

De politie is namens de familie op zoek naar een 21-jarige vrouw en haar 2-jarige zoontje. Er is een Burgernetbericht en een tweet verstuurd en een foto van beiden staat op de landelijke site van vermiste personen. De moeder ging maandagmiddag 8 april met haar zoontje en twee tassen met kleding weg van haar woonadres. Toen ze ’s avond niet thuis kwam werd de politie geïnformeerd. Een foto van moeder en kind werd landelijk voor alle politieagenten bekend gemaakt.

Dinsdag is er een Burgernetbericht en een tweet verstuurd. De Burgernetactie heeft 6872 inwoners van Ede bereikt. De tweet is in het district Gelderland-midden verspreid en het landelijke politieaccount. Dit account heeft bijna 10.000 volgers.

De vrouw heeft een stevig postuur, rood/bruin geverfd haar en draagt een bril. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een blauwe spijkerbroek, een roze shirt met franje, rode laarzen en een lange donkergrijze jas. Haar zoontje heeft blond/rossig haar en is ongeveer 60 cm lang.

Zij is in het bezit van een zwart/groene Buggy en één of twee grote bigshoppers.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…