Home Gelderland Ede Scooterrijder gewond bij verkeersongeval

Scooterrijder gewond bij verkeersongeval

Dinsdagmiddag 9 april heeft er op de Nieuwe Maandertbuurtweg in Ede een verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval liep de 25-jarige scooterrijder uit Maurik botbreuken aan zijn been op. Een 22-jarige automobiliste uit Barneveld kwam vanaf de Doornlaan en verleende op de kruising met de Nieuwe Maandertbuurtweg geen voorrang aan de van rechtskomende man. Hij liep bij het ongeval botbreuken op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw is voor meegenomen naar het politiebureau om daar een verklaring af te leggen.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…