Home Gelderland Ede Man aangehouden bij ontmanteling hennepkwekerij

Man aangehouden bij ontmanteling hennepkwekerij

De politie heeft dinsdagochtend in een appartement aan de Anna van Burenlaan in Ede een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. Een 36-jarige man zonder vaste woonplaats is aangehouden. De politie onderzocht de woning naar aanleiding van een tip. In de woning werden in twee kamers ruim 200 hennepplanten aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De energieleverancier legt vermoedelijk een naheffing op. De 36-jarige man was aanwezig en bleek betrokken bij het exploiteren van de kwekerij. Hij is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie stelt een nader onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…