Home Gelderland Ede Man aangehouden voor fietsdiefstal

Man aangehouden voor fietsdiefstal

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag op de Stationsweg in Ede een 50-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden voor fietsdiefstal. Surveillerende agenten zagen de man net na middennacht vanaf het treinstation komen lopen, waarbij hij een fiets met zich meetilde. De man werd staande gehouden en de fiets bleek bij controle nog op slot te zitten. De man had geen fietssleutel waarop hij is aangehouden op verdenking van fietsdiefstal. De fiets is in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Er wordt nog onderzocht wie de rechtmatige eigenaar van de fiets is.

 

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…