Home Gelderland Ede Jongen aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

Jongen aangehouden voor rijden zonder rijbewijs

De politie heeft dinsdagmiddag op de Reehorsterweg in Ede een 16-jarige jongen uit Veenendaal aangehouden voor rijden zonder rijbewijs. Een motoragent zag de jongen rond 15.30 uur over de Horalaan rijden waarbij het opviel dat de jongen plotseling een andere route koos en er vandoor ging. De motoragent volgde de jongen maar verloor hem uit het oog. Met behulp van omstanders werd de Veenendaler lopend op de Reehorsterweg aangetroffen en kon hij worden aangehouden. De motor werd in de buurt teruggevonden.

De jongen was niet in het bezit van een geldig rijbewijs en reed daarnaast zonder helm op een onverzekerde motor zonder kentekenplaat. Voor al deze overtredingen wordt proces-verbaal opgemaakt. De motor is voor verder onderzoek in beslag genomen.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…