Home Gelderland Ede Rijbewijs ingenomen na rijden onder invloed

Rijbewijs ingenomen na rijden onder invloed

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Raadhuisstraat in Ede een 39-jarige automobilist uit Ede aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De man werd voor een routinecontrole rond 01.00 uur staande gehouden. Een blaastest toonde aan dat de automobilist onder invloed van alcohol was. Hierop is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij bij de ademanalyse 820 ug/l blies. Het rijbewijs van de Edenaar wordt ingevorderd en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…