Home Gelderland Ede Drietal aangehouden voor poging woninginbraak

Drietal aangehouden voor poging woninginbraak

De politie heeft woensdag in Ede drie jongens aangehouden voor poging woninginbraak. Het drietal kon na onderzoek worden aangehouden. Een getuige had gezien hoe het drietal zich verdacht gedroeg in de buurt van een woning aan de Descartesstate en alarmeerde de politie. Een raam van de woning bleek geforceerd, de jongens waren al gevlucht. Na onderzoek konden agenten kort daarna het drietal, twee jongens van 13 en één van 16 jaar uit Ede, alsnog aanhouden. Allen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waarna ze voor verder onderzoek zijn ingesloten.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…