Home Overijssel Kampen Man aangehouden bij ontmanteling hennepkwekerij

Man aangehouden bij ontmanteling hennepkwekerij

De politie heeft woensdag in een woning in de wijk Brunnepe in Kampen een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. De 27-jarige bewoner is aangehouden voor verhoor. De politie onderzocht de woning naar aanleiding van een melding. In de woning werden 40 hennepplanten in een slaapkamer aangetroffen. De bewoner is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie stelt een nader onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

Laad meer Kampen

Geef een reactie

Bekijk ook

Kampen – Politie zoekt getuigen van brand Dieselstraat

Naar aanleiding van de brand in een gebouw met meerdere bedrijven op de hoek van de Diesel…