Home Gelderland Arnhem Gezocht – Grote hoeveelheid laptops gestolen uit school

Gezocht – Grote hoeveelheid laptops gestolen uit school

Tussen dinsdag 14 en donderdag 16 augustus 2018 stelen twee mannen laptops uit een school aan de Olympus in Arnhem. Op 14 augustus wordt een witte bestelauto gezien, waaruit een onbekende man stapt die de school in loopt en duidelijk zoekende is. ‘s Nachts komt de witte bestelauto terug. Twee mannen klimmen over het hek op het dak. Er zijn duidelijke beelden van de verdachten en de auto.   Inmiddels heeft de politie met behulp van tips voldoende informatie om verder te kunnen met het oplossen van deze zaak. Dank voor deze tips!

Tussen dinsdag 14 en donderdag 16 augustus 2018 stelen twee mannen laptops uit een school aan de Olympus in Arnhem. Op 14 augustus wordt een witte bestelauto gezien, waaruit een onbekende man stapt die de school in loopt en duidelijk zoekende is. ‘s Nachts komt de witte bestelauto terug. Twee mannen klimmen over het hek op het dak. Er zijn duidelijke beelden van de verdachten en de auto.  

Inmiddels heeft de politie met behulp van tips voldoende informatie om verder te kunnen met het oplossen van deze zaak. Dank voor deze tips!

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Wekerom – Dodelijke aanrijding Wekerom

Bij een eenzijdig ongeval op de Edeseweg in Wekerom is zondagavond een 75-jarige vrouw om …