Home Gelderland Apeldoorn Gezocht – Diefstallen van laptops uit scholen Apeldoorn en Velp

Gezocht – Diefstallen van laptops uit scholen Apeldoorn en Velp

Dinsdag 17 juli 2018 omstreeks 17.00 uur nemen twee mannen een grote hoeveelheid laptops weg uit een school aan de Heemradenlaan in Apeldoorn. Deze mannen blijken landelijk actief te zijn en pleegden ook diefstallen in scholen in Ermelo, in Arnhem en ook bij een school aan de Gruttostraat in Velp op dinsdag 31 juli 2018.  Inmiddels zijn er voldoende tips binnengekomen over deze zaak waarmee de politie verder kan. Dank daarvoor. 

Lees verder

Laad meer Apeldoorn
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Arnhem – Politie houdt verdachte aan voor overval

De politie heeft donderdag een 31-jarige man uit Groningen aangehouden in Schiedam. Hij wo…