Home Gelderland Arnhem Geuroverlast in de wijk Geitenkamp door eierschalen

Geuroverlast in de wijk Geitenkamp door eierschalen

Donderdag 14 maart aan het begin van de avond kreeg de politie meerdere meldingen van mensen die een sterke verrottingslucht meenden te ruiken in de Arnhemse wijk Geitenkamp. Naar aanleiding van de klachten heeft de politie de zaak onderzocht. Het bleek dat een boer in de omgeving zijn land heeft bemest met eierschalen. Bij deze vaker toegepaste bemestingsmethode worden de eierschalen van tevoren behandeld. Hierdoor komt normaal gesproken geen geur vrij. Waarom het dit keer fout is gegaan, is nog niet duidelijk.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…