Home Gelderland Arnhem Man met 167 openstaande boetes aangehouden

Man met 167 openstaande boetes aangehouden

Dankzij speurwerk van de wijkagent heeft de parketpolitie op dinsdag 26 februari in Velp een 42-jarige man zonder vaste verblijfplaats aangehouden. De man moet nog 167 openstaande boetes betalen, opgeteld ruim 26.000 euro. Hij is voorlopig ingesloten. De wijkagent wist, dat de man nog een aantal boetes moest betalen en kwam er tijdens zijn wijkwerkzaamheden achter waar de man op dat moment verbleef. Samen met de parketpolitie werd de man opgehaald en werden hem de 167 openstaande boetes voorgelegd. Na een optelsom kwam men op een bedrag van ruim 26.000 euro. Wanneer dit niet betaald wordt, moet de man 1169 dagen zitten.

Voorlopig is de man ingesloten omdat hij dit bedrag niet kan betalen.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …