Home Gelderland Apeldoorn Man aangehouden voor diefstal koper

Man aangehouden voor diefstal koper

De politie heeft maandagochtend op Kanaal Zuid in Apeldoorn een 34-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Een oplettende getuige had rond 07.00 uur de politie gewaarschuwd dat er mogelijk koper werd weggenomen. Agenten troffen de Apeldoorner met meerdere koperen kabels aan. Hierop is hij aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De kabels, hij had ze weggenomen uit een container, zijn in beslag genomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Winkeldiefstal – Eglantier – Apeldoorn

Op 17 november vond er een brutale winkeldiefstal plaats bij een supermarkt op de Eglantie…