Home Gelderland Apeldoorn Hennepkwekerij ontmanteld aan de Bonaire

Hennepkwekerij ontmanteld aan de Bonaire

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in een voormalig bedrijfspand aan de Bonaire in Apeldoorn een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. De politie kwam de kwekerij naar aanleiding van een tip op het spoor. In het pand werden in totaal ruim 470 hennepplanten aangetroffen. Na onderzoek bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De energieleverancier legt vermoedelijk een naheffing op. De aangetroffen planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie doet onderzoek naar wie verantwoordelijk is voor het exploiteren van de hennepkwekerij.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oost-Nederland – Drugshandel en witwassen: zeven aanhoudingen

In een groot internationaal onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne hebb…