Home Gelderland Apeldoorn Jongeren aangehouden voor mishandeling

Jongeren aangehouden voor mishandeling

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag zes Apeldoornse jongeren aangehouden voor de mishandeling van twee 18-jarige Apeldoorners. De twee slachtoffers liepen rond 01.30 uur, samen met enkele vrienden, over de Laan van Osseveld toen zij door zes jongeren werden belaagd. Hierbij werd geslagen en liepen de twee Apeldoorners verwondingen op.

Na het incident alarmeerde de groep de politie en deed het tweetal aangifte. Agenten konden het zestal in de buurt aanhouden. De zes Apeldoorners in de leeftijd van 17 t/m 22 jaar, zijn voor verder onderzoek ingesloten en tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …