Home Overijssel Zwolle Fietser gewond bij verkeersongeval

Fietser gewond bij verkeersongeval

Maandagmiddag heeft er op de Monteverdilaan in Zwolle een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een automobiliste. De 72-jarige fietser uit Zwolle is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het verkeersongeval vond rond 15.30 uur plaats op de kruising Monteverdilaan en de Nijverheidstraat. De 27-jarige automobiliste uit Zwolle kwam vanaf de Nijverheidsstraat, de fietser reed over de Monteverdilaan. Wat de exacte toedracht van het ongeval is, wordt nog door de verkeersongevallendienst onderzocht. De man liep bij het ongeval hoofdletsel op en is per ambulance overbracht naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. De automobiliste liep bij het ongeval geen letsel op.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Schietincident – Van Karnebeekstraat – Zwolle

In verband met een het schietincident in de Van Karnebeekstraat van zaterdag 16 september …